Όροι & Προυποθέσεις

Τα προϊόντα που διατίθενται μέσα από το κατάστημα μας, είναι αρίστης ποιότητας και πληρούν όλες τις απαραίτητες προδιαγραφές.  Επίσης, αναφέρεται ευκρινώς η χρήση για την οποία σχεδιάστηκαν. Για την οποιαδήποτε διαφορετική χρήση ή εφαρμογή πέραν αυτής για την οποία κατασκευάστηκαν και προτείνει το ηλεκτρονικό μας κατάστημα, ευθύνεται αποκλειστικά και μόνο ο χρήστης.
Η αγορά οποιουδήποτε προϊόντος από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα www.aromadiva.gr σημαίνει πως αποδέχεστε τους όρους και προϋποθέσεις. Επίσης αυτό επικυρώνει αυτόματα και την παρούσα δήλωση παραίτησης από ευθύνη, του ηλεκτρονικού μας καταστήματος.
Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα εγγυάται πως όλες οι οι πληροφορίες για τα συστατικά και τη χρήση των προϊόντων, είναι πραγματικά. Επίσης, τυχόν σχόλια που αναφέρονται στα προϊόντα, έχουν γίνει με την προσωπική θέληση και πρωτοβουλία των χρηστών, των οποίων τα προσωπικά δεδομένα κρατούνται στο αρχείο μας.
Επειδή όμως θέλουμε να είμαστε σε ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας μαζί σας και όχι μια ακόμη απρόσωπη ηλεκτρονική επιχείρηση, είμαστε στη διάθεση σας για οποιαδήποτε πληροφορία ή ερώτηση σας, πριν είτε μετά από την αγορά οποιουδήποτε προϊόντος μας.

 
Τιμές

Οι τιμές των προϊόντων περιλαμβάνουν όλους τους νόμιμους φόρους. Οι τιμές μπορούν να αλλαχτούν από την επιχείρηση μας χωρίς καμία υποχρέωση προειδοποίησης. Επίσης, η επιχείρηση έχει το δικαίωμα να αλλάζει τις τιμές σε περιόδους που διενεργούνται διαγωνισμοί, προσφορές και γενικότερες προωθητικές δράσεις. Ο αγοραστής χρεώνεται με την τιμή του προϊόντος που ισχύει τη στιγμή της αγοράς του. Τα προϊόντα μας εξοφλούνται με πιστωτική κάρτα, paypal, με ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ ή με κατάθεση στην τράπεζα.